Magazin piese auto / dezmembrari piese auto Metalux Pitesti

Vanzare anvelope; Transport marfuri; Tractari auto; Colectare, transport, tratare si eliminare deseuri; Excavatii si constructii; Spalatorie auto camioane; altele [...] >>DETALII

Metalux DEZMEMBRARI piese auto va pune la dispozitie o gama larga de piese auto pentru o paleta extinsa de marci auto. Saptamanal stocurile pentru piese auto din dezmembrari cresc in varietate.

comenzi@metaluxdezmembrari.ro
Magazin piese auto / dezmembrari piese auto Metalux Pitesti

Cos produse

Cos produse
Nu aveti produse in cos.

Newsletter Metalux

Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

VANZATOR - SC METALUX SRL este societatea comerciala care administreaza domeniile metalux.ro si metaluxdezmembrari.ro. Datele de identificare ale societatii sunt: SC METALUX SRL, cu sediul social in Pitesti, str. Dumbravei nr. 45A, jud. Arges si punct de lucru in DN 65B, km.4+650m, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J03/1097/1991 si codul unic de inregistrare fiscala RO167441.

 

UTILIZATOR – reprezinta orice persoana fizica sau juridica, care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA sau doar foloseste continutul SITE-ului.

 

CONT – sectiunea din SITE formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care ofera posibilitatea UTILIZATORULUI sa efectueze COMENZI online. 

 

SITE – domeniile www.metalux.ro si www.metaluxdezmembrari.ro, impreuna cu toate informatiile cuprinse in ele.

 

COMANDA – document electronic generat ca urmare a inregistrarii pe SITE ce reprezinta intentia UTILIZATORULUI de a achizitiona produse de pe SITE. Aceasta tine loc de CONTRACT ferm din momentul in care UTILIZATORUL este de acord sa efectueze plata produselor comandate. CONTRACTUL se considera incheiat in momentul in care UTILIZATORUL primeste produsele comandate si efectueaza plata acestora.

 

PRODUS – orice reper prezent pe SITE care urmeaza a fi furnizat de catre VANZATOR, ca urmare a COMENZII lansate.

 

2. POLITICA DE VANZARI ONLINE

- Accesul in site este permis oricarui utilizator.
- Toate informatiile folosite in site sunt EXCLUSIV cu titlu de prezentare si nu reprezinta obligatie contractuala.
- Prin efectuarea unei comenzi online, utilizatorul este de acord cu formele de comunicare (telefonic sau prin email) specifice comertului online. Notificarea primita ca urmare a intentiei de cumparare este considerata COMANDA, doar in momentul confirmarii de catre reprezentantul METALUX SRL.
- Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA.
- Caracteristicile produselor comercializate pe site sunt accesibile in momentul inregistrarii pe site. Pentru orice detalii suplimentare puteti contacta reprezentantii SC METALUX SRL.
- Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, SC METALUX SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII.

 

Prin inregistrarea pe SITE si completarea datelor personale in formularul de contact, UITLIZATORII consimt ca sunt de acord ca datele lor sa fie incluse in baza de date a SC METALUX SRL, unde pot fi utilizate pentru:

. activitati de marketing prin transmiterea pe email de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii);

. participarea la concursurile si promotiile organizate de SC METALUX SRL;

. urmarirea datelor de vanzari.